کد خبر: 12588
تاریخ انتشار: 17 شهریور 1403 - 18:51
نویسنده کتاب : نیکولاس جی‌کال | مترجمین: مهساجزینی و ستاره فتاحی | ناشر: سوی نشر پیله

فراتاب: کتاب «دولت‌ها چگونه پیروز می‌شوند؛ مبانی تعامل جهانی در عصر دیجیتال» نوشته نیکولاس جی‌کال که با ترجمه مهساجزینی و ستاره فتاحی از سوی نشریه پیله سال گذشته روانه بازار شده است می‌خواهد نشان دهد که چرا دیپلماسی عمومی همیشه و همواره در طول تاریخ کارکرد داشته و با تغییرات فناوری در عصر دیجیتال ابزارهای بیشتر و متنوع‌تری در دسترس این مدل دیپلماسی قرار گرفته است.
جی کال که استاد رشته مطالعات آمریکایی دانشگاه لستر انگلستان بوده همانطور که در مقدمه نوشته، این کتاب را به عنوان یک مرجع برای دانشجویان رشته دیپلماسی و دیپلمات‌های در حال تحصیل تهیه کرده است. او می گوید که بعد از حملات تروریستی11 سپتامبر، ناگهان در دو سوی اقیانوس اطلس، دولت‌ها و دانشگاهیان به سرعت به حوزه دیپلماسی عمومی علاقه‌مند شدند.
آنچه نیکلاس جی‌کال، نویسنده کتاب «دولت‌ها چگونه پیروز می‌شوند»، قصد توضیحش را دهد، نحوه و نوع دستیابی به «قدرت نرم»است است. اینکه هر کشوری فارغ از جایگاه و قدرت خود در منطقه و جهان چگونه باید یا می تواند جنبه‌هایی از این قدرت نرم را با بهبود تصویر یا برند خود که همان خروجی «دیپلماسی عمومی» است، پرورش دهد.
او می‌خواهد نشان دهد که دیپلماسی عمومی با عناصری چون گوش دادن، حمایتگری، دیپلماسی فرهنگی، دیپلماسی تبادلی و پخش و انتشار جهانی اخبار و اطلاعات، تا چه میزان می‌تواند تسهیل‌گر دیپلماسی رسمی و میانجی روابط دولت‌ها شود.
کتاب با این جملات به پایان می‌رسد:«در طلوع یک رویکرد سیستماتیک به حکمرانی انسانی، از بیاس (حکیم و فیلسوف) اهل پیرنه یک سوال ساده در مورد ماهیت تلاش انسان پرسیده شد: چه چیزی برای مردمان از همه شیرین‌تر است؟ او بدون مقدمه پاسخ داد: امید. بعد از گذشت دوهزار و500 سال، ما هنوز به امید نیاز داریم. دیپلماسی عمومی می‌تواند سازوکاری برای انتقال این امید باشد، بخشی از فرآیندی که از طریق آن مردم خود به امید تبدیل شوند.»

نظرات
آخرین اخبار